ИнТравел: Пролет

Крит на пролет – Ретимно Карневал 2024

4 Дена Пристигнување: 15 Март Експлозивно уживање од бои, ритми и карневалска забава! Импресивните паради,...

Велигден на Крит 2024

5 дена со авионски превоз од Солун Ираклион – Кносос – Ханија – Ретимно Термин:...