Наши предлози

Изберете некое од нашите патувања и поминете си одлично со пријателите и вашите најблиски ...

Специјални понуди

Специјални понуди за вашето следно патување ...

10.500ден7.720ден 5

Охрид и Скопје во 5 дена

Ова лето е дефинитивно поинакво, но не значи...

5 Денa повеќе
4.900ден4.300ден 4

Охрид и Винарија Попова Кула (4 дена)

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ : 1-2 ДЕН :  Пристигнување...

4 Денa повеќе
4.500ден3.400ден 3

Почувствувај го Скопје (3 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите...

3 Денa повеќе
7.700ден5.800ден 4

Почувствувај го Скопје (4 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите...

4 Денa повеќе
10.000ден7.590ден 5

Почувствувај го Скопје (5 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите...

5 Денa повеќе

Изберете ја вашата следна дестинација без грижи

Нашите вработени се секогаш тука да ви помогнат при изборот и резервацијата на вашето следно патување. Слободно обратете ни се за било какви прашања поврзани со нашите аранжмани.

Контактирајте не!