Хотелско смесување во Грција. Најдете го совршениот хотел за вашиот одмор.
Во рамки на Online системот има огромен избор на хотели од најниска до највисока категорија во речиси сите региони во Грција.
Пред да започнете со пребарување прочитајте го следното упатство.

Упатство за пребарување

Чекор 1: Изберете ДАТУМИ

Чекор 2: Во вториот дел од пребарувачот избирате број на возрасни и деца, како и оброци, тип на соба и цена.

Чекор 3: Кликнете на Малата сива стрелка надолу за да ги отворите филтрите за прецизно пребарување

Во делот “Tour type” одбирате Vacation и Early Booking,

Во делот “Resort” се избира регионот односно местото каде ќе пребарувате.

Во делот Stars се избира категоризација, а во делот “Hotel” може да се селектираат само дел од хотелите.

Потоа кликате на “Search” копчето.

На следниот екран ќе се прикажат хотелите кои одговараат на зададените параметри.

  • Сите информации и слики се достапни со клик на сликата на секој хотел.
  • Од десната страна е дадена цената по ноќевање во евра.

За да изберете соба/апартман потребно е да кликнете на “more prices”

За да резервирате имате 2 опции:

  • да продолжите со кликање на копчето buy
  • да се јавите во агенција и наш агент директно да ја заведе резервацијата во систем (препорачан метод)

За сите дополнителни прашања контактирајте нѐ на:
078 428 308

5 Денa
5 денa

Охрид и Скопје во 5 дена

Ова лето е дефинитивно поинакво, но не значи дека не треба да биде исполнето со...

26% попуст
10.500ден7.720ден дознај повеќе
4 Денa
4 денa

Охрид и Винарија Попова Кула (4 дена)

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ : 1-2 ДЕН :  Пристигнување во Охрид хотел „Гранит“ 4* до 14:00ч....

12% попуст
4.900ден4.300ден дознај повеќе
3 Денa
3 денa

Почувствувај го Скопје (3 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите оние кои сакаат да го разгледаат главниот...

24% попуст
4.500ден3.400ден дознај повеќе
4 Денa
4 денa

Почувствувај го Скопје (4 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите оние кои сакаат да го разгледаат главниот...

24% попуст
7.700ден5.800ден дознај повеќе
5 Денa
5 денa

Почувствувај го Скопје (5 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите оние кои сакаат да го разгледаат главниот...

24% попуст
10.000ден7.590ден дознај повеќе
InTravel