ИнТравел: Блог

ИнТравел Блог – Мохито

Мохито – Освежувачкиот вкус на традиција и егзотика! Потекло: Коктелот Мохито потекнува од Куба, каде...

Истражи го КРИТ

Крит, најголемиот и најјужниот грчки остров, претставува идилчна комбинација на природни убавини, богата историја и...

5 работи за совршен летен одмор

Летниот одмор е најубавиот период во годината – тоа се деновите кои со нетрпение ги...

Сликање на плажа – Како до совршени фотографии од вашиот летен одмор

Ако ја сакате плажата, природно е дека ќе сакате да споделите фотографии од вашите искуства...

Изложувањето на сонце го подига имунитетот

Сонцето и изложувањето на сончеви зраци имаат поволно влијание на организмот и е особено важно...

Како да се грижите за вашата кожа во лето?

За време на топлите денови кожата обилно се поти, а освен изгорениците од сонцето, често...

Истанбул – магичниот град распослан на 2 континенти

Во Истанбул живеат над 15 милиони луѓе, а гледано според овие бројки дури 18,4 проценти...

Најубавите европски градови (II дел)

Стокхолм, Шведска Знаете ли дека овој град често се нарекува и „Венеција на северот“?10% од...

Најубавите европски градови (I дел)

Европа има некои од најубавите градови и градови во светот. Полни со историски градби, замоци,...

Зошто е потребно да создаваме искуства?

„Иако мислите дека предметите се дел од вас и вашиот идентитет, сепак тие и понатаму...

Плажата која никогаш не е иста Possidi

Поради плимата и осеката, формата на оваа плажа се менува и секогаш е различна. Понекогаш...

Виртуелна прошетка – Версај

Версај не е само музеј. Во дворецот сеуште се извршуваат важни државнички функции, како што...

Листа на забавни работи што можете да ги правите додека сте дома

Постојат многу забавни и прифатливи активности што можете да ги направите без да ја оставите...