Контакт телефони:

+389 2 3121 551
+389 2 3118 911
+389 78 428 308

Нашите вработени се секогаш тука да ви помогнат при изборот и резервацијата на вашето следно патување. Слободно обратете ни се за било какви прашања поврзани со нашите аранжмани.

ИнТравел

Скопје

Димитрије Чуповски 26, Скопје
02 3121 551

Работно време:

Понеделник до Петок09-19 часот

Сабота10-15 часот