Винарија Попова Кула

Околината на Винаријата Попова Кула ви нуди можност да уживате во една поразлична приказна.

Покрај тоа што имате можност да научете нешто повеќе за душата и аромите на виното,имате можност и да се поврзете со недопрената природа во околината.

→Едно ноќевање + дегустација на 3 вина и ордевер

Цена по лице

-двокреветна соба 1530 мкд

-еднокреветна соба 1840 мкд

→две ноќевање + едно ноќевање гратис + дегустација на 3 вина и ордевер

Цена по лице

-двокреветна соба 3075 мкд

-еднокреветна соба 3680 мкд

Цените се со вклучен појадок

За деца до 12 години е бесплатно,од 12 до 18 години се доплаќа 600мкд,а за трето лице над 18 години се доплаќа 1200 мкд.