ХОТЕЛ СИЛЕКС – Охрид

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум.
Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.
Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

                                                 Ценовник за ЛЕТО 2021

Хотел Силекс – Охрид Пролет – Лето 2021
Ноќевање со појадокПолупансионПолн пансион
253035

Деца до  5.99 години – гратис

Деца од  6 -11.99 години плаќаат 50% од цената за возрасни.

Цените се изразени по лице на ден во двокреветна / трокреветна соба;
Цената на еднокреветна соба е со дополнителни 30% доплата;
Време на сместување во соба – (check-in) после 14.00 часот, а одјавување од соба (check-out) до 12.00 часот;

Доплата за сауна – 5еур

Политика на отказ:

До 40 дена пред пристигање – без пенали

Од 40-30 дена пред пристигање – корисникот плаќа 30% од услугата

Од 30-15 дена пред пристигање – корисникот плаќа 50% од услугата

После 15 дена пред пристигање – корисникот плаќа 85% од услугата