Хотел Климетица – Охрид

Плажата е на само 70 метри.
Хотелот е на 4км од центарот на Охрид и 15км од аеродромот Апостол Павле

Hotel KLIMETICA 3* Охрид 2021
Цени по лице на ден на база ноќевање со појадок или полу-пансион
ПансионBBHB
Април/Мај/Јуни2023
Јули/Август2225
Септември/Октомври2023

Цените се во денари

Во цената Е вклучено:
Појадок и вечера
Користење клима уред
Користење безжичен интернет
Паркинг


Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување