ИнТравел: Лето на планина

Хотел Молика – Пелистер

Хотел Молика е најрепрезентативниот хотел со кој располага Друштвото за угостителство рекреација и спорт ЕЛЕМ...

Хотел Скорпион – Крушево

Хотел Скорпион, се наоѓа во Крушево, во непосредна близина на монументот Македониум, на околу 10мин...

ХОТЕЛ ШУМСКИ ФЕНЕРИ – БИТОЛА

Овој мал семеен хотел се наоѓа на 900 метри надморска височина во шума, во подножјето...