Кога сакаш на море макар и на неколку дена!

Барањето на сместување за неколку дена знае да биде стресно и прилично поскапо од редовната понуда.

Нашата понуда за краток одмор ви овозможува да уживате на море во супер-атрактивни термини по одлични цени.

Понуди за краток одмор

ВИКЕНД 23-25 Август (Петок – Недела) 2 ноќи

ВИЛА БРАДРС-НЕА ПОТИДЕА        1/3 23-25.08

Цена од студио/апартман по ноќ: 49€


Ако сакаш да летуваш во Август или Септември ти ги препорачуваме нашите најпродавани дестинации:

Напомена:

Достапноста на термини се менува постојано!