Imperial Hotel & Spa – Струга

Imperial Hotel & Spa е хотел со 4 ѕвезди во живописниот град Струга, со пријатен поглед кон Охридското Езеро. Imperial Hotel & Spa располага со сите квалитети кои може да ги задоволат барањата на секој гостин. Imperial Hotel & Spa има 41 соба и 1 апартман, СПА центар, lounge bar. Хотелот се наоѓа на одлична локација во центарот на градот и нуди уникатно и одлично сместување на сите патници кои ќе го изберат Imperial Hotel & Spa.

Цените се изразени по лице на ден на база Ноќевање со појадок

Цените се изразени во еур, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 61,8мкд

Хотел Империал – Струга
ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Цени валидни од 15.06.2020-31.08.2020
По лице во двокреветна или трокреветна соба (цена за 1 или 2 ноќевања)24.5
По лице во двокреветна или трокреветна соба (цена за повеќе од 2 ноќевања)22.5

Доплата за еднокреветна соба 50%

доплата за ручек или вечера – 5 евра по лице

Попусти за деца со двајца возрасни во соба:

0-1.99 год. Бесплатно;

2-5.99 год. 70 % попуст;

6-12.99 год. 30 % попуст.

Политика на отказ:

До 45 дена пред пристигање – 20% пенали

од 45-15 дена пред пристигање – 50% пенали

од 14-6 дена пред пристигање – 80% пенали

од 5-0 дена пред пристигање – 100% пенали