ИнТравел: ИнТравел промо

ПЕФКОХОРИ – Вила PARADISO – Блок А, Грција Лето 2024

Вила PARADISO е еден од најбараните наши објекти на Халкидики, се наоѓа на идеална локација...

ПЕФКОХОРИ – Вила АГЕЛИКИ, Грција Лето 2024

Вила АГЕЛИКИ – Пефкохори Локација:      Се наоѓа на само 30м. од плажа, во непосредна близина...

Неа Потидеа – Вила ЛИДИЈА, Грција Лето 2024

Локација:  Се наоѓа на само 30 м. од песочната плажа во Неа Потидеа. Опкружена е...