fbpx

ŽUPA WELLNESS & SPA – Копаоник 2021/2022


Жупа Валнес & Спа e изграден во 2017 г. во непосредна близина на хотелот Сребрна Лисица. Лесен пристап со автомобил, и на околу 200 метри до скијачката патека Мало езеро.
Рецепција, подземна гаража, просторија за ски опрема, три вида сауни, 3 соби за масажи (со доплата), џакузи, внатрешен базен 9 x 4,5 м, 2 фински саун.

СМЕСТУВАЊЕ:
Aпартмани Жупа Валнес & Спа во собите обезбедува удобно сместување за семејствата, парови…. Капацитет на Апартманите е за 3, 4, 5, 6 и 7 лица.

  09.ДЕК 19.ДЕК19.ДЕК 26.ДЕК26.ДЕК 02.ЈАН02.JАН 23.ЈАН23.ЈАН 30.JAN30.JAN 06.ФЕБ06.ФЕБ 13.ФЕБ13.ФЕБ 20.ФЕБ20.ФЕБ     06.МАР06.МАР 13.МАР13.MАР 20.MАР20.MАР 27.МАР27.МАР
03.АПР
БРОЈ НОЌИМакс
особи
7777777777777
АПП 22256435708707476438476580580442331230205
АПП 33288490797796536493536652652497373259235
АПП 44320544886884595547595725725552414288260
АПП 5536862610181017684630684833833635476331299
АПП 664487621240123883376683310141014773580403360
АПП 774938381364136291684391611161116850638443400
АКЦИЈА ВКЛУЧЕНА
 ВО ЦЕНАТА
7=6-10% -10%-15%-15%-15%-20%7=67=67=57=57=5
ЦЕНИ ВО ЕУР ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИТЕ БРОЈ НА НОЌИ
ДНЕВНИ ЦЕНИ
ДНЕВЕН ЦЕНОВНИКМакс
особи
09.ДЕК 19.ДЕК19.ДЕК 26.ДЕК26.ДЕК 02.ЈАН НЕД/ЧЕТ26.ДЕК 02.ЈАН ЧЕТ/НЕД02.ЈАН 23.ЈАН23.ЈАН 30.ЈАН30.ЈАН 06.ФЕБ06.FEB 13.FEB13.FEB 20.FEB20.FEB 06.MAR06.MAR 13.MAR13.MAR 20.MAR 
     АПП 22426987120112807480104977455 
АПП 334878981351269083901171098362 
АПП 445386109150140100921001301219269 
АПП 55619912617216111510611514913910679 
АПП 667412115320919614012914018216912997 
AПП7782133168230216154142154200186142106 
ДНЕВНИТЕ ЦЕНИ ВО ЕУР .ЗА ПРЕСТОЈ ПОКРАТОК ОД 7 ДЕНА(НА БАРАЊЕ)НАЕМ НА АПАРТМАН ПО НОЌ

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

•наем на апртман за наведините број на ноќи, •постелнина,пешкиири,струја,вода,завршно чистење,основно дневно одржување ,користење на депо за скии •wi-fi ;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА :

ПОЛУПАНСИОН ,задолжителна доплата за период од 19 дек.до 20 мар,изнесува 19 еур по особа дневно .Деца 02-10 год. плаќаат 9,5 еур .Деца до 2 год.бесплатно .

ТУРИСТИЧКА ТАКСА (обавезно) не е вклучена во цената ,се наплатува во агенција : возрасни : 1 еур дневно  ; Деца од 07 до 15 год .0,5 еур дневно Деца  од 02 до 7 год.бесплатно.

WELLNESS & SPA ЦЕНТАР,  сауна,соби за масажа,внатрешен базен  9 х 4,5 м , јакуззи,услсуги на Спа центар се резервираат  и се наплатуваат  по дефиниран ценовник на лице место ,према можностите. Цената на Спа карта  ( користење на базен и сауна ) ќе биде објавена накнадно.Останатите услуги на Спа центарот  (масажи,третмани) се наплатуваат према дефиниран ценовник ,по детално околу услугите може да се погледне на сајтот .
• ПАРКИНГ ВО ПОДЗЕМНА ГАРАЖА ,према расположивоста на  лице место ,Цена  8 еур дневно .

COVID ГАРАНЦИЈА : опфаќа поврат на уплатениот износ  во целост за услугите во хотелот  , во случај на :

  • Потврдено присуство на корона вирус кај една или повеќе особи на кои се однесува резервацијата ( доказ е позитивен наод PCR тест) затварање на гранивите  за странци  или прогласена вонредна состојба и забрана на движење на територијата.