ИнТравел: Копаоник

КОНАК ДОБРОДОЛАЦ-Копаоник- Брзече

Конак DOBRODOLAC Brzeće е погоден за семеен одмор, одмор со пријателите и индивидуални одмори. Нуди...

ХОТЕЛ MILMARI RESORT – Копаоник, Зима 2023/2024

Milmari Resort (Hotel Milmari) е лоциран во Викенд населба, на регионалниот пат Копаоник – Рашка. Располага...

APARTHOTEL & SPA ZONED – Копаоник, зима 2023/2024

Apart & Spa Zoned 4* – се состои од две крила Zoned 1 и Zoned 2...

ХОТЕЛ CLUB A – Копаоник Зима 2023/2024

Hotel CLUB A *** e хотел со автентичен шарм на планински амбиент, сместен на само...

ХОТЕЛ PUTNIK **** Копаоник – Зима 2023 / 2024

Хотел Путник се наоѓа во најубавиот дел на планината Копаоник, во Сончевата долина. Сместен е...

ХОТЕЛ СРЕБНА ЛИСИЦА – Копаоник 2023/2024

„ХОТЕЛ СРЕБНА ЛИСИЦА“ се наоѓа помеѓу патеките Malo jezero (ноќна патека) и Сончевата долина, на...

ВИЛА КОПАОНИК – 2023 / 2024

Вила Копаоник се наоѓа на надморска височина од 1710м и се наоѓа во центарот на...

Вила Звончица – Копаоник 2023/2024

Вила Звончица е новоизграден објект на Копаоник, своите први гости ги пречека во декември 2016...

Небеска Столица 2 – Копаоник 2023/2024

Небеска Столица 2 на Копаоник е совршено позициониран објект и за скијачите и за останатите...

Небеска столица 1 – Копаоник 2023/2024

Небеска столица 1, од отворањето е еден од најбараните објекти за сместување на Копаоник. Гостопримството...

АПАРТМАНИ KRALJEVI ČARDACI – Копаоник

Сместени во Националниот парк Копаоник, во викенд населбата опкружен со природа на главниот пат, оддалечен 2,5km...

ХОТЕЛ KRALJEVI ČARDACI – Копаоник

 Хотелот е сместен во Националниот парк Копаоник, во викенд населбата опкружен со природа на главниот пат,...

Viceroy – Копаоник 2023/2024

Хотелот е прв луксузен хотел на Копаоник со 5* и припаѓа на меѓународниот ланец на...

GORSKI HOTEL & SPA – Копаоник

Gorski Hotel & Spa Kopaonik на 20. јануари 2019 год. ја отпочна работата. Со комфорот и...

APARTMANI KONACI, Центар – Копаоник 2023/2024

Апартманите Конаци се наоѓаат во центарот на Копаоник и во близина на скијачките патеки. Апартманскиот...

ŽUPA WELLNESS & SPA – Копаоник 2023/2024

Жупа Валнес & Спа e изграден во 2017 г. во непосредна близина на хотелот Сребрна...

Grand Hotel & Spa 4*- Копаоник 2023/2024

Grand Hotel & Spa има совршена локација, близу до ски патеките и ски-лифтовите, со прекрасен...