CORNELIA DELUXE RESIDENCE / APART / Разлог, Банско

Cornelia Deluxe Residence се наоѓа близу Банско, во самото подножје на Пирин планина и има импресивен поглед кон Ian Woosnam Голф (голф терени) и планините кои го опкружуваат. Комплексот е сместен на само 10 минути од центарот на Банско. Модерниот ентериер и пријатната атмосфера, но и чистиот планински воздух се гаранција за релаксација и добар одмор. Хотелот може да се пофали и со услуга која е на располагање 24 часа.

Овој хотел располага со повеќе типови на соби, студиа и апартмани сите модерно уредени и комплетно опремени со телевизор, бања со туш или када како и балкон. Во зависност од типот на сместување студиата располагаат и со дневна соба кујна, а пак апартманите со кујна и дневна соба.

Во ресторанот и лоби барот можете да вкусите врвни рецепти и да се релаксирате со пијалок или аперитив. За дополнително уживање можете да го посетите СПА центарот на хотелот, со внатрешен базен со топла вода, финска сауна, парна бања итн.

Од 33 евра за ноќевање со појадок

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК / EUR01.12.2023
23.12.2023
24.12.2023
02.01.2024
03.01.2024
29.02.2024
01.03.2024
15.04.2024
DELUXE    
ПО ЛИЦЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА33713533
ДВОКРЕВЕТНА СОБА651427165
ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА651427165
DBL 1+1 CHD (6-11,99)651427165
SGL 1+1 CHD (0-5,99)651427165
СТУДИО0000
СТУДИО 2 ВОЗРАСНИ651427165
ST2AD 1+1 CHD (6-11,99)651427165
ST2AD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)651427165
ST2AD 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)761538276
ST2AD 2+1 CHD (0-5,99)651427165
ST2AD 2+1 CHD (6-11,99)761538276
АПАРТМАН СО 1 СПАЛНА0000
APARTMENT 2 AD761648276
APARTMENT 2 AD+ДОП. КРЕВЕТ9818510498
APT2 1+1 CHD (6-11,99)761648276
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)761648276
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)871749387
APT2 1+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)871749387
APT2 1+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)9818510498
APT2 2+1 CHD (0-5,99)761648276
APT2 2+1 CHD (6-11,99)871749387
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)761648276
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)871749387
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)9818510498
APT2 3+1 CHD (0-5,99)9818510498
APT2 3+1 CHD (6-11,99)109196114109
АПАРТМАН СО 1 СПАЛНА DELUXE0000
APARTMENT 2 AD761648276
APARTMENT 2 AD+ДОП. КРЕВЕТ9818510498
APT2 1+1 CHD (6-11,99)761648276
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)761648276
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)871749387
APT2 1+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)871749387
APT2 1+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)9818510498
APT2 2+1 CHD (0-5,99)761648276
APT2 2+1 CHD (6-11,99)871749387
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)761648276
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)871749387
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)9818510498
APT2 3+1 CHD (0-5,99)9818510498
APT2 3+1 CHD (6-11,99)109196114109
АПАРТМАН СО 1 СПАЛНА 4 REG BEDS0000
APARTMENT 4 AD120262131120
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)120262131120
APT4 3+1 CHD (6-11,99)120262131120
АПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ0000
APARTMENT 4 AD142305153142
APARTMENT 4 AD+ДОП. КРЕВЕТ164327174164
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)142305153142
APT4 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)142305153142
APT4 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)153316164153
APT4 3+1 CHD (6-11,99)142305153142
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)142305153142
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)153316164153
APT4 3+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)153316164153
APT4 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)164327174164
APT4 4+1 CHD (0-5,99)142305153142
APT4 4+1 CHD (6-11,99)153316164153
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)142305153142
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)153316164153
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)164327174164
АПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ DELUXE0000
APARTMENT 4 AD142305153142
APARTMENT 4 AD+ДОП. КРЕВЕТ164327174164
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)142305153142
APT4 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)142305153142
APT4 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)153316164153
APT4 3+1 CHD (6-11,99)142305153142
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)142305153142
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)153316164153
APT4 3+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)153316164153
APT4 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)164327174164
APT4 4+1 CHD (0-5,99)142305153142
APT4 4+1 CHD (6-11,99)153316164153
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)142305153142
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)153316164153
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)164327174164

*цена за 2 возрасни