VILLAS MALINA,Пампорово,Зима 2022-2023

VILLAS MALINA, се на совршена локација за да уживате во блиска локација до скијачките патеки на Пампорово на прекрасните планини Родопи, комплексот Малина нуди 30 целосно опремени и пријатни вили во текот на целата година. Прекрасните планини со скијачки патеки кои имаат должина од 17,5 километри, како и лифтови за влечење и стол го прават Пампорово еден од најпопуларните скијачки центри во Бугарија. Комплексот Малина се наоѓа во едно од најживописните места во регионот, каде сè уште можете да најдете недопрена природа, чисти реки и врвови покриени со снег.

VILLAS MALINA / 3* / PAMPOROVO
BED & BREAKFAST / EUR16.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
31.03.2023
VILLAS 
 
VILLA 2 ADULTS941319410583
VILLA 3 ADULTS116164116126105
VILLA 4 ADULTS [4ADL]137192137148126
VILLA 5 ADULTS [5ADL]164229164185153
VILLA 6 ADULTS [6ADL]185268185207174
VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)10514710511694
HALF BOARD / EUR16.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
31.03.2023
VILLAS 
 
VILLA 2 ADULTS10915510912098
VILLA 3 ADULTS137194137148126
VILLA 4 ADULTS [4ADL]170222170181159
VILLA 5 ADULTS [5ADL]203266203225192
VILLA 6 ADULTS [6ADL]240307240257218
VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)126173126137116