PERELIK, Пампорово,Зима 2022-2023

PERELIK има корист од централната локација во центарот на одморалиштето Пампорово, со ново реновирано добро уредено сместување и широк спектар на места за јадење. На располагање се бесплатна WiFi и приватен паркинг на отворено. Уживајте во бугарската и европската кујна во ресторанот на хотелот кој собира до 400 луѓе или посетете го модерниот à la carte ресторан Нептун. Испијте го омилениот пијалок во лоби барот со панорамски поглед, ноќен клуб или après-ski бар. Забавувајте се во сала за куглање, тениско игралиште или детски клуб. Хотел Перелик може да се пофали со Body & Soul SPA Lounge со полуолимписки базен и различни соби за рекреација на површина од 2.700 квадратни метри. Во хотелот е сместен и најголемиот конгресен центар со шест модерно опремени конференциски сали кои покриваат 1000 седишта, вклучувајќи ја и најголемата мултифункционална сала со 750 седишта.

PERELIK / 5* / PAMPOROVO
BED & BREAKFAST / EUR01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
17.02.2023
18.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
09.04.2023
JUNIOR SUITE 
 
SINGLE ROOM768217482878276
SUITE 2 ADULTS9810917410912010998
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED135150240150165150135
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)123136218136150136123
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)147164262164180164147
SUI2A 3+1 CHD (0-5,99)135150240150165150135
SUI2A 3+1 CHD (6-11,99)159177283177195177159
MAISONETTE 2 PAX 
 
SINGLE ROOM768217482878276
MAISONETTE 2 ADULTS9810917410912010998
MAISONETTE 2 ADULTS+EXTRA BED135150240150165150135
MAIS2 1+1 CHD (6-11,99)9810917410912010998
MAIS2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)123136218136150136123
MAIS2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)147164262164180164147
MAIS2 3+1 CHD (0-5,99)135150240150165150135
MAIS2 3+1 CHD (6-11,99)159177283177195177159
2 BEDROOM APARTMENT 
 
APARTMENT 4 AD187209331209227209187
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED223249393249269249223
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)211235373235255235211
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)234262414262283262234
APT4 5+1 CHD (6-11,99)246275435275298275246
MAISONETTE 4 PAX 
 
MAISONETTE 4 ADULTS187209331209227209187
MAISONETTE 4 ADULTS+EXTRA BED223249393249269249223
MAIS4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)211235373235255235211
MAIS4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)234262414262283262234
MAIS4 5+1 CHD (0-5,99)223249393249269249223
MAIS4 5+1 CHD (6-11,99)246275435275298275246