MALINA RESIDENCE,Пампорово,Зима 2022-2023

MALINA RESIDENCE се наоѓа во Пампорово во регионот на провинцијата Смолјан, хотелот Effect Malina Residence е на 150 метри од ски-лифтот Пампорово. Сместувањето е опремено со трпезарија и седење со ТВ со рамен екран и бесплатна WiFi. Постои, исто така, кујна, опремена со фурна, фрижидер и шпорет. Камин е предвидено со доплата. Секоја единица е опремена со сопствено купатило, бесплатни тоалети и крпи. Обезбедени се опции за паркирање.

MALINA RESIDENCE / 3* / PAMPOROVO
ROOM ONLY / EUR01.11.2022
15.12.2022
16.12.2022
24.12.2022
25.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
10.01.2023
11.01.2023
17.01.2023
18.01.2023
31.01.2023
01.02.2023
09.02.2023
10.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
30.04.2023
1 BEDROOM APARTMENT 
 
APARTMENT [1ADL]73841429684961239683
2 BEDROOM APARTMENT 
 
APARTMENT [2ADL]95108183124108124159124107