fbpx

Hotel Iceberg 3*, Bansko

Хотелот Ајсберг Банско е на само 8 минути пешачење од главниот лифт за гондола, во подножјето на планината Пирин. Се нуди бесплатен дневен трансфер до жичарницата на Банско и бесплатен WiFi.

Спа зоната на Ајсберг се состои од повеќе објекти како што се затворен базен, топла када, амам и простор за масажа. Сауната е достапна бесплатно. На гостите им стои на располагање и фитнес центар.

Хотелот Ајсберг Банско нуди соби со балкони, ТВ со рамен екран и фрижидер. Гостите кои не сакаат да појадуваат во трпезаријата можат да ја користат услугата во хотелот во соба.

Рустикалната трпезарија на ресторанот има отворен камин. Таму се служи бугарска и европска кујна, како и селекција на вина.

Изнајмување на ски опрема и бесплатен јавен паркинг се можни во близина.

Ноќевање со појадок / EUR01.12.2022
18.12.2022
19.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
22.01.2023
23.01.2023
31.01.2023
01.02.2023
28.02.2023
01.03.2023
12.03.2023
13.03.2023
19.03.2023
         
STANDARD        
         
По лице во двокреветна23,430,742,430,726,230,726,223,4
Двокреветна46,861,384,761,352,461,352,446,8
Двокреветна+EXTRA BED65,585,8118,685,873,385,873,365,5
Еднокреветна32,340,159,140,135,140,135,132,3
DBL 1+1 CHD (2-5,99)46,861,384,761,352,461,352,446,8
DBL 1+1 CHD (6-11,99)46,861,384,761,352,461,352,446,8
SGL 1+1 CHD (0-1,99)32,340,159,140,135,140,135,132,3
DBL 1+2 CHD (2-5,99) (2-5,99)46,861,384,761,352,461,352,446,8
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)58,576,6105,976,665,576,665,558,5
DBL 2+1 CHD (0-1,99)46,861,384,761,352,461,352,446,8
DBL 2+1 CHD (2-5,99)53,870,597,470,560,270,560,253,8
DBL 2+1 CHD (6-11,99)58,576,6105,976,665,576,665,558,5
SUPERIOR        
         
По лице во двокреветна25,131,846,331,827,931,827,925,1
Двокреветна50,263,592,563,555,763,555,750,2
Двокреветна+EXTRA BED70,288,9129,588,978,088,978,070,2
DBL 1+1 CHD (2-5,99)50,263,592,563,555,763,555,750,2
DBL 1+1 CHD (6-11,99)50,263,592,563,555,763,555,750,2
DBL 1+2 CHD (2-5,99) (2-5,99)50,263,592,563,555,763,555,750,2
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)62,779,4115,679,469,779,469,762,7
DBL 2+1 CHD (0-1,99)50,263,592,563,555,763,555,750,2
DBL 2+1 CHD (2-5,99)57,773,1106,473,164,173,164,157,7
DBL 2+1 CHD (6-11,99)62,779,4115,679,469,779,469,762,7
DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-5,99)57,773,1106,473,164,173,164,157,7
DBL 2+2 CHD (0-1,99) (6-11,99)62,779,4115,679,469,779,469,762,7
DBL 2+2 CHD (2-5,99) (2-5,99)65,282,6120,382,672,482,672,465,2
DBL 2+2 CHD (2-5,99) (6-11,99)70,288,9129,588,978,088,978,070,2
DBL 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)75,295,3138,895,383,695,383,675,2
FAMILY MANSARD        
         
MANSARDA70,278,0136,678,074,178,074,170,2
2 BEDROOM APARTMENT        
         
APARTMENT 4 AD84,191,4161,691,487,591,487,584,1
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED101,0109,7194,0109,7105,0109,7105,0101,0
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL]117,8127,9226,3127,9122,5127,9122,5117,8
APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)84,191,4161,691,487,591,487,584,1
APT4 2+3 CHD (0-1,99) (2-11,99) (2-11,99)84,191,4161,691,487,591,487,584,1
APT4 3+1 CHD (2-11,99)84,191,4161,691,487,591,487,584,1
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)84,191,4161,691,487,591,487,584,1
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-5,99)90,598,2173,798,294,198,294,190,5
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (6-11,99)94,7102,8181,8102,898,4102,898,494,7
APT4 4+1 CHD (0-1,99)84,191,4161,691,487,591,487,584,1
APT4 4+1 CHD (2-5,99)90,598,2173,798,294,198,294,190,5
APT4 4+1 CHD (6-11,99)94,7102,8181,8102,898,4102,898,494,7
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-5,99)90,598,2173,798,294,198,294,190,5
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (6-11,99)94,7102,8181,8102,898,4102,898,494,7
APT4 4+2 CHD (2-5,99) (2-5,99)96,8105,1185,9105,1100,6105,1100,696,8
APT4 4+2 CHD (2-5,99) (6-11,99)101,0109,7194,0109,7105,0109,7105,0101,0
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)105,2114,2202,0114,2109,4114,2109,4105,2