fbpx

Hotel Amira 5*, Bansko

Сместен во Банско во Благоевградската област, на 400 метри од гондола лифт, Хотел Амира располага со спа центар и простор за складирање скии. Хотелот има тераса и поглед на планините, а гостите можат да уживаат во оброкот во ресторанот.

Собите вклучуваат телевизор со рамен екран. Одредени единици имаат простор за седење каде што можете да се опуштите. Собите се опремени со сопствено купатило. Додатоци вклучуваат наметки за капење, влечки и бесплатни тоалети. Супериорните соби имаат спа бања или топла када.

На имотот има бесплатен шатл-служба, 24-часовна пред бирото, служба за чување деца и продавница за подароци. Обезбеден е бесплатен трансфер до долниот лифт со гондола.

Овој хотел е достапен за изнајмување автомобили, а областа е популарна за скијање. Скијачките патеки Банско се оддалечени 9 км од Хотел Амира, додека Молерите е 1,4 км.

Ценовник:

Ноќевање со појадок / EUR01.12.2022
26.12.2022
27.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
14.03.2023
15.03.2023
31.03.2023
     
STANDARD    
     
По лице во двокреветна54,5101,981,254,5
Двокреветна109,0203,8162,4109,0
Еднокреветна109,0203,8162,4109,0
DBL 1+1 CHD (6-11,99)109,0203,8162,4109,0
SGL 1+1 CHD (0-5,99)109,0203,8162,4109,0
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)109,0203,8162,4109,0
STUDIO    
     
STUDIO135,2247,4199,5135,2
STUDIO+EXTRA BED187,5299,8251,8187,5
STD 1+1 CHD (6-11,99)135,2247,4199,5135,2
STD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)135,2247,4199,5135,2
STD 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)176,6288,9240,9176,6
STD 2+1 CHD (6-11,99)176,6288,9240,9176,6
STD 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)176,6288,9240,9176,6
1 BEDROOM APARTMENT    
     
APARTMENT 2 AD173,3312,8252,9173,3
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED225,6365,2305,2225,6
APP 1+1 CHD (6-11,99)173,3312,8252,9173,3
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)173,3312,8252,9173,3
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)214,7354,3294,3214,7
APP 2+1 CHD (6-11,99)214,7354,3294,3214,7
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)214,7354,3294,3214,7
1 BEDROOM APARTMENT LUX    
     
APARTMENT 2 AD269,2477,4388,0269,2
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED321,6529,7440,4321,6
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL]373,9582,1492,7373,9
APP 1+1 CHD (6-11,99)269,2477,4388,0269,2
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)269,2477,4388,0269,2
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)310,7518,8429,5310,7
APP 2+1 CHD (6-11,99)310,7518,8429,5310,7
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)310,7518,8429,5310,7
APP 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)352,1560,3470,9352,1
APP 3+1 CHD (6-11,99)363,0571,2481,8363,0
APP 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)363,0571,2481,8363,0
Полупансион / EUR01.12.2022
26.12.2022
27.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
14.03.2023
15.03.2023
31.03.2023
     
STANDARD    
     
По лице во двокреветна67,6115,094,367,6
Двокреветна135,2230,0188,6135,2
Еднокреветна135,2230,0188,6135,2
DBL 1+1 CHD (6-11,99)135,2230,0188,6135,2
SGL 1+1 CHD (0-5,99)135,2230,0188,6135,2
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)135,2230,0188,6135,2
STUDIO    
     
STUDIO161,3273,6225,6161,3
STUDIO+EXTRA BED226,7339,0291,0226,7
STD 1+1 CHD (6-11,99)161,3273,6225,6161,3
STD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)161,3273,6225,6161,3
STD 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)215,8328,1280,1215,8
STD 2+1 CHD (6-11,99)215,8328,1280,1215,8
STD 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)215,8328,1280,1215,8
1 BEDROOM APARTMENT    
     
APARTMENT 2 AD199,5339,0279,0199,5
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED264,9404,4344,4264,9
APP 1+1 CHD (6-11,99)199,5339,0279,0199,5
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)199,5339,0279,0199,5
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)254,0393,5333,5254,0
APP 2+1 CHD (6-11,99)254,0393,5333,5254,0
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)254,0393,5333,5254,0
1 BEDROOM APARTMENT LUX    
     
APARTMENT 2 AD295,4503,6414,2295,4
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED360,8569,0479,6360,8
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL]426,2634,4545,0426,2
APP 1+1 CHD (6-11,99)295,4503,6414,2295,4
APP 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)295,4503,6414,2295,4
APP 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)349,9558,1468,7349,9
APP 2+1 CHD (6-11,99)349,9558,1468,7349,9
APP 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)349,9558,1468,7349,9
APP 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)404,4612,6523,2404,4
APP 3+1 CHD (6-11,99)415,3623,5534,1415,3
APP 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)415,3623,5534,1415,3