FLORA COMPLEX, Боровец,Зима 2022-2023

FLORA COMPLEX се наоѓа во Боровец и нуди СПА простор со внатрешен базен, парна соба и сауна. Скијачкиот простор е бесплатен за гостите кои пристигнуваат во зимската сезона. Гостите можат да уживаат во бугарската и интернационалната кујна во 2-те ресторани на локацијата – a-la carte ресторан со летна тераса и поглед на планината Рила и класичен ресторан. Лоби бар е исто така на располагање на гостите. Рецепцијата е отворена 24 часа. Имотот располага со 2 конференциски сали, паркинг и градинка во зимската сезона.

FLORA COMPLEX / 4* / BOROVETS
ПОЛУПАНСИОН / EUR01.12.2022
17.12.2022
18.12.2022
23.12.2022
24.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
15.03.2023
16.03.2023
31.03.2023
01.04.2023
30.04.2023
STANDARD 
 
По лице во двокреветна455075615045
DOUBLE ROOM8910015012210089
DOUBLE ROOM+EXTRA BED121135203165135121
SINGLE ROOM7584144998475
DBL 1+1 CHD (2-11,99)8910015012210089
SGL 1+1 CHD (0-1,99)7584144998475
STUDIO 
 
STUDIO 2 ADULTS9610815712910896
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED129146212174146129
1 BEDROOM APARTMENT 
 
APARTMENT 2AD109124179145124109
APARTMENT 2AD+EXTRA BED147168241196168147
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]185211304246211185
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)131149215174149131
APT2 3+1 CHD (0-1,99)147168241196168147