DAFOVSKA 3*, Пампорово,Зима 2022-2023

DAFOVSKA 3* е лоциран во центарот на одморалиштето Пампорово, хотелот може да се пофали со прекрасна глетка над врвот Снежанка, скијачките патеки и планината Родопи. Познат како бисер на планината Родопи, ова е еден од најголемите скијачки центри во Бугарија. Скијачките патеки се со различен степен на тежина и се со вкупна должина од 18 до 20 километри. Снег има 120-170 дена во годината, а снежните купишта достигнуваат и до 1-1,5 m. Скијачката академија во Пампорово е една од најдобрите во Европа. По задоволството од скијањето и денот поминат на патеките, можете да се опуштите во рекреативниот центар. Тој нуди сауна, парна соба, топла када и соба за масажа. Шатл услуги, исто така, може да се организираат за гости на барање и со доплата.

DAFOVSKA / 3* / PAMPOROVO
HALF BOARD / EUR19.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
11.03.2023
12.03.2023
31.03.2023
STANDARD 
 
P.P.P.D.IN DOUBLE ROOM40714035
DOUBLE ROOM801428071
SINGLE ROOM51825146
DBL 1+1 CHD (3-13,99)701247062
DBL 1+2 CHD (3-13,99) (3-13,99)901599080
DBL 2+1 CHD (3-13,99)991779989
1 BEDROOM APARTMENT 
 
APARTMENT 2AD851588576
APARTMENT 2AD+EXTRA BED10718010798
APT2 1+2 CHD (3-13,99) (3-13,99)961699687
Цена за престој од 3-5 ноќи
DAFOVSKA 3* / PAMPOROVO / EUR
 40424143
HALF BOARD / EUR19.12.2022
29.12.2022
Stay
30.12.2022
02.01.2023
Stay
03.01.2023
11.03.2023
Stay
12.03.2023
31.03.2023
Stay
STANDARD 
 
P.P41714136
SINGLE ROOM51825147
DOUBLE ROOM831428372
1+2 CHD (0-2.99) (3-13.99)721247263
1+2 CHD (3-13.99) (3-13.99)931599381
2+1 CHD (0-2.99)831428372
2+1 CHD (3-13.99)10417710490
1 BEDROOM APARTMENT 
 
APARTMENT 2AD871588778
APARTMENT 2AD+EXT BED109180109100
2+1 CHD (3-13.99)981699889