Ова лето ве носиме во Турција со чартер лет.
Можност за избор помеѓу 7, 10, 11 и 14 дневен аранжман (6, 9, 10 и 13 ноќевања)

Голем избор на хотели со СЕ ВКЛУЧЕНО по супер цени.

Во цената е вклучено:
-Чартер превоз Скопје-Анталија-Скопје
-Аеродромски такси
-Трансфер во Анталија аеродром-хотел-аеродром
-6 ноќевања во избраниот хотел во 1/2 соба со пресметан попуст

Во цената не е вклучено:
-Патничко здравствено осигурување
-Трансфер до аеродромот во Скопје – 10 евра
(поаѓање од Охрид, Струга, Кичево, Битола, Прилеп, Велес)
-Трансфер за деца до 5,99 год. – бесплатен

НАПОМЕНИ:
-За резервација потребна е уплата од 50% при резервација, и целосна доплата на аранжманот најдоцна 15 дена пред датумот на поаѓање.
-Пасошот треба да важи минимум 6 месеци од датумот на враќање.
-Можност и за аранжмани на 9, 10 и 13 ноќи.

РАСПОРЕД НА ЛЕТОВИ

SunExpress SKP-AYT XQ 5255 00:20 02:10

SunExpress AYT-SKP XQ 5254 21:35 23:30