5 Денa
5 денa

Охрид и Скопје во 5 дена

Ова лето е дефинитивно поинакво, но не значи дека не треба да биде исполнето со...

26% попуст
10.500ден7.720ден дознај повеќе
4 Денa
4 денa

Охрид и Винарија Попова Кула (4 дена)

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ : 1-2 ДЕН :  Пристигнување во Охрид хотел „Гранит“ 4* до 14:00ч....

12% попуст
4.900ден4.300ден дознај повеќе
3 Денa
3 денa

Почувствувај го Скопје (3 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите оние кои сакаат да го разгледаат главниот...

24% попуст
4.500ден3.400ден дознај повеќе
4 Денa
4 денa

Почувствувај го Скопје (4 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите оние кои сакаат да го разгледаат главниот...

24% попуст
7.700ден5.800ден дознај повеќе
5 Денa
5 денa

Почувствувај го Скопје (5 дена)

Почувствувај го Скопје е програма наменета за сите оние кои сакаат да го разгледаат главниот...

24% попуст
10.000ден7.590ден дознај повеќе
InTravel