fbpx

TORONI BLUE SEA 4

TORONI BLUE SEA 4* TORONI www.toronibluesea.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН
5 EBD 05.04-19.05

26.09-31.10

20.05-12.06 13.06-27.06

11.09-25.09

28.06-10.07

26.08-10.09

11.07-25.08
DOUBLE ECONOMY GROUND FLOOR
2Ad 46 60 108 122 152
3Ad 63 81 147 165 207
3Ad+1ch(0-5.99) 63 81 147 165 207
3Ad+1ch(6-11.99) 75 96 173 194 244
2Ad+1ch(0-5.99) 46 60 108 122 152
2Ad+1ch(6-11.99) 59 75 136 152 191
2Ad+2ch(0-5.99) 46 60 108 122 152
2Ad+2ch(0-5.99)

(6-11.99)

59 75 136 152 191
2Ad+2ch(6-11.99) 70 90 162 182 229
DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE
1Ad 39 49 85 95 118
1Ad+1ch(0-5.99) 39 49 85 95 118
DOUBLE ECONOMY FOR SINGLE USE
1Ad 35 45 82 92 115
1Ad+1ch(0-5.99) 35 45 82 92 115
DOUBLE SUPERIOR
2Ad 51 64 113 126 157
3Ad 70 87 152 170 212
3Ad+1ch(0-5.99) 70 87 152 170 212
3Ad+1ch(6-11.99) 82 103 181 202 252
2Ad+1ch(0-5.99) 51 64 113 126 157
2Ad+1ch(6-11.99) 64 81 141 158 197
2Ad+2ch(0-5.99) 51 64 113 126 157
2Ad+2ch(0-5.99)

(6-11.99)

64 81 141 158 197
2Ad+2ch(6-11.99) 76 96 169 189 235
Мин. престој 2 2 3 3 3
Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место
Опис: а ла карт ресторан , интернет,паркинг,ресторан,супер маркет ,амам,џакузи,масажа,сауна,отворен базен,WI-FI
Соби:клима,фрижидер,САТ ТВ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД