Инфо

Селекција на најдобрите хотели за оваа сезона. Најдобрите 5 ѕвездени хотели на Халкидики се избор на многу VIP личности. Комбинацијата на врвна услуга и неверојатната природна убавина на оваа област овозможуваат услови за целосна релаксација и ужување.