Инфо

МАДРИД – ЛИСАБОН

14.02.2020 – 21.02.2020

8 ДЕНА / 7 НОЌИ

Чартер од Белград

 (аеродромски такси вклучени во цената)

РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ВАЖИ ДО 31.ОКТ. 2019