Инфо

Кипар е трет остров по големина на Медитеранот, после Сицилија и Сардинија, а годишно има 2,4 милиони туристи. Климата е медитеранска, со 340 сончеви денови годишно и просечна летна температура на воздухот од околу 37°C и на морето 27°C, што го прави најтопол остров на Медитеранот. Сезоната на бањање трае од Мај до Ноември.

ПОАЃАЊЕ 11.10.2019.          ВРАЌАЊЕ 16.10.2019.

6 ДЕНА / 5 НОЌИ

МИНИМУМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОГРАМАТА Е 20 ПАТНИЦИ

ВО СЛУЧАЈ ДА СЕ ПРИЈАВИ ПОМАЛ БРОЈ НА ПАТНИЦИ ПАТУВАЊЕТО МОЖЕ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА СО ДОПЛАТА

Вклучено во цената

  •  Повратен авионски превоз на релација Белград-Ларнака-Белград
  • Аеродромски такси
  • Хотел
  • Трансфер аеродром-одбран хотел-аеродром
  • локален водич на српски јазик

Цената не вклучува

  • Патничко здраствено осигурување