Инфо

Кристално чисто, топло море и песочни плажи – веројатно ова е првата асоцијација за летен одмор. Ако на ова се додаде можноста до истите да се стаса што е можно побрзо – тогаш дестинацијата за следниот одмор е Грција.


Проверете каде другите избраа да летуваат. Ви ги претставуваме нашите топ 4 најпродавани дестинации во Грција за лето 2019: