fbpx

Нова Година – Сокобања

Соко Бања се наоѓа во долината помеѓу планините Озрен и Ртањ, на бреговите на реката...

-14% попуст
149€169€ дознај повеќе
3 Денa Организиран или сопствен превоз Бугарија
3 денa

Бугарија – Сандански

INTERHOTEL **** Викенд понуда 15-17 Ноември Сандански     15.11 - 17.11.2019 Сместување во за уплата ДО...

150€ дознај повеќе