5 Денa Скопје
5 денa

Јордан , Петра , Мртво Mоре и Џераш

Термин   16 Март – 20 Март  (5 дена ) 1 Ден (16 Март ) Состанок...

7% попуст
399€369€ дознај повеќе
4 Денa Скопје Холандија
4 денa

Амстердам

АМСТЕРДАМ   /со авион/ Термини: 14 март -17 март 2020 23 мај –26 мај 2020 Амстердам е град на...

399€ дознај повеќе
6 Денa Италија
6 денa

Јужна Италија

/со автобус + траект/ БАРИ , АРБЕЛОБЕЛО ,ОСТУНИ, МАТЕРА И ЛЕЧЕ   ТЕРМИН – 20/05 –...

269€ дознај повеќе
4 Денa Скопје Франција
4 денa

Париз

/со авион/02.05 - 05.05.2020г. Париз, најромантичниот град на земјата, градот на светлината со единствена архитектура,...

399€ дознај повеќе
4 Денa Скопје Италија
4 денa

Венеција

8 МАРТ - ВЕНЕЦИЈА  /со авион/ термин – 08.03-11.03.2020г. Секако најнеобичниот град на светот. Венеција...

239€ дознај повеќе