fbpx

Нова Година – Сокобања

Соко Бања се наоѓа во долината помеѓу планините Озрен и Ртањ, на бреговите на реката...

-14% попуст
149€169€ дознај повеќе
5 Денa Скопје
5 денa

Нова Година во Загреб

“Christmas Мarket”  ВО  ЗАГРЕБ 28.12.2019-02.01.2020 Адвентот во Загреб според изборот на гласачи од "European Best...

10% попуст
199€179€ дознај повеќе
4 Денa
4 денa

Нова Година МАДРИД

29.12.2019 – 01.01.2020 4 ДЕНА / 3 НОЌИ ЧАРТЕР ЛЕТ од Белград (аеродромски такси вклучени...

459€ дознај повеќе
9 Денa
9 денa

КАИРO И КРСТАРЕЊЕ ПО НИЛ

КАИРО - АСУАН  -КОМОБО - ЕДФУ - ЛУКСОР - КАИРО ПОАЃАЊЕ : 29.12.2019 9 дена...

1.125€ дознај повеќе