fbpx
5 Денa Скопје
5 денa

Нова Година во Загреб

“Christmas Мarket”  ВО  ЗАГРЕБ 28.12.2019-02.01.2020 Адвентот во Загреб според изборот на гласачи од "European Best...

10% попуст
199€179€ дознај повеќе
4 Денa
4 денa

Нова Година МАДРИД

29.12.2019 – 01.01.2020 4 ДЕНА / 3 НОЌИ ЧАРТЕР ЛЕТ од Белград (аеродромски такси вклучени...

459€ дознај повеќе
8 Денa
8 денa

МАДРИД – ЛИСАБОН – Февруари

МАДРИД – ЛИСАБОН 14.02.2020 – 21.02.2020 8 ДЕНА / 7 НОЌИ Чартер од Белград  (аеродромски...

779€ дознај повеќе
3 Денa Чартер од Белград
3 денa

Соренто

Наполи е трет по големина град во Италија, град на безгранично возбудување и занимливи супротности....

345€ дознај повеќе