4 Денa Кипар
4 денa

8-ми Март – Кипар

Кипар е островска држава во Средоземното море, трето по големина. Потеклото на името има повеќе...

18% попуст
269€219€ дознај повеќе
3 Денa Грција
3 денa

8ми МАРТ КАВАЛА – Грција

КАВАЛА -ДРАМА - АЛИСТРИ -АГИТИС 1ден. 06.03(петок) Скопје- Велес-Кавадарци - Неготино -Кавала – Поаѓање на...

86€ дознај повеќе
4 Денa Турција
4 денa

ИСТАНБУЛ 8 МАРТ

Истанбул, единствениот град на два континенти!  Многумина го нарекуваат „Главниот град на    светот“,други пак „Мостот...

20% попуст
99€79€ дознај повеќе
4 Денa Скопје Франција
4 денa

8ми МАРТ ПАРИЗ

ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ06.03 - 09.03.2020 Париз, градот на светлината... или нешто многу повеќе. Имајќи...

13% попуст
459€399€ дознај повеќе
5 Денa
5 денa

8-ми Март САРАЕВО – МОСТАР – МОКРА ГОРА

"Ерусалим на Европа“ или „Ерусалим на Балканот“.Тој е еден од само неколкуте големи европски градови...

95€ дознај повеќе