ВИЛА ПОСЕИДОНИО

На 100м. од плажа се наоѓа Вилата Поседонио која располага со 1/2 +1 студија (соба собрачен кревет и помошен во кујната) и 1 / 4 апартмани (соба со брачен кревет и две софи на пуштање во кујната) опремени со тоалет, кујна, тераса, ТВ и со клима . Студијата и апартманите се состојат од една- спална и посебна кујна.

Период Бр.на ноќи  1/2+1   студио 1/4 АПП
26.05- 02.06 7 80 100
02.06 -09.06 7 100 125
09.06-16.06 7 120 155
16.06-23.06 7 140 180
23.06-30.06 7 160 200
30.06-07.07 7 180 220
07.07-14.07 7 215 245
14.07-21.07 7 220 255
21.07-28.07 7 220 255
28.07-04.08 7 220 255
04.08-11.08 7 215 255
11.08-18.08 7 200 245
18.08-25.08 7 170 220
25.08-01.09 7 150 200
01.09-08.09 7 130 180
08.09-15.09 7 110 150
15.09-22.09 7 80 120