Вила BROTHERS

Локација: 60 метри оддалеченост од плажа, во централниот дел на Неа Потидеа.
Сместување: Трикреветни и четирикреветни апартмани.
Опремa: Опремена кујна,ТВ, бања, тераса, WI-FI и клима уред вклучен во цената.

ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ

Период Бр.на ноќи 1/3 АПП 1/4 АПП 1/4 дуплекс
19.05 – 26.05 7* 49 € промо 59 €  промо 69 € промо
26.05 – 02.06 7* 59 € промо 69 €   промо 79 € промо
02.06 – 09.06 7*  69 € промо 79 €  промо 89 € промо
09.06 – 16.06 7* 109 € 119 € 139 €
16.06 – 23.06 7* 149 € 159 €         179 €
25.08 – 01.09 7* 189 € 199 € 209 €
01.09 – 08.09 7* 139 € 149 € 169 €
08.09 – 15.09 7* 99 € 109 € 129 €
15.09 – 22.09 7* 89 € 99 € 119 €

СЕЗОНСКИ ЦЕНИ (9 ноќевања)

Период Бр.на ноќи 1/3 АПП 1/4  АПП 1/4 дуплекс
23.06 – 02.07 9 389 € 399 € 429 €
02.07 – 11.07 9 429 € 439 € 469 €
11.07 – 20.07 9 479 € 489 € 519 €
20.07 – 29.07 9 529 € 539 € 569 €
29.07 – 07.08 9 529 € 539 € 569 €
07.08 – 16.08 9 529 € 539 € 569 €
16.08 – 25.08 9 529 € 539 € 569 €

СЕЗОНСКИ ЦЕНИ (7 ноќевања)

Период Бр.на ноќи 1/3 АПП 1/4  АПП 1/4 дуплекс
23.06 – 30.06 7 319 329 359
30.06 –  07.06 7 339 349 € 379
07.07 – 14.07 7 369 379 409
14.0721.07 7 399 409 439
21.07 – 28.07 7 409 449 449
28.07 – 04.08 7 409 419 449
04.08 – 11.08 7 409 419 449
11.08 – 18.08 7 409 419 € 449 €
18.08 – 25.08 7 399 409 € 439 €