Неа Модања се наоѓа на 60 километри оддалеченост од Солун и 160 километри од македонско-грчката граница. Неа Модања е најголемото градче на Халкидики и е познато по туристичките капацитети и одличните можности за забава.

Во центарот на градот има шеталиште, а во продолжение се наоѓаат долги песочни плажи – чисти, топли и со благо задлабочување што го прави ова место добар избор и за фамилијарен одмор.

Вила Катрин Лукс

Локација:  

На сама плажа

Опременост :

Двокреветни, трикреветни и четирикреветни студиа, опремени со кујна, тоалет, TV, клима, сеф, фен, интернет (за брзината и јачината на сигналот, Агенцијата не може да Ви гарантира со сигурност)

Период 01.01-
17.05.
18.05-
10.06
11.06-
01.07
02.07-
22.07
Тип на соба
ДВО / ТРО / ЧЕТВОРО- КРЕВЕТНА 27.5 € 39.6 € 44.5 € 54.4 €
Период 23.07-
26.08
27.08-
09.09
10.09-
30.09
01.10-
31.12
Тип на соба
ДВО / ТРО / ЧЕТВОРО- КРЕВЕТНА 59.4 € 54.4 € 44.5 € 27.5 €

ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕВРА, ПО ЛИЦЕ ОД НОЌ