fbpx

Murite Club Hotel 4*

MURITE CLUB

Положба: Во оклината на Разлог, 10 км од центарот на Банско.
Сместување: 96 луксузно опремени соби и апартмани. Сите апартмани имаат балкон со планински поглед, и се опремени со дабов под и теписи во спалните соби. Собите се опремени со сателитска ТВ, кауч и систем за домашна забава. Некои, исто така имаат и голема кујна. 
Содржини: Комплексот се состои од 4 тематски згради кои се одалечени 50 метри една од друга. Главната зграда нуди луксузни спа и велнес објекти со затворен базен, како и пријатно лоби со отворен камин, мини клуб за деца, ресторан, продавници и ноќен клуб.
Спорт и забава: Тенис, голф (во рамките на 3 км), риболов, скијање, билијард, пинг – понг, пешачење, велосипедизам, јавање, сауна, фитнес центар, спа и велнес центар, масажа, џакузи,турска бања, затворен базен (цела година) , изнајмување велосипеди, мини клуб за деца, детско игралиште, караоке, вечерна забава.

MURITE CLUB HOTEL / 4* / BANSKO<< INDEX
HALF BOARD / EUR01.12.2020
19.12.2020
20.12.2020
26.12.2020
27.12.2020
02.01.2021
03.01.2021
16.01.2021
17.01.2021
20.02.2021
21.02.2021
17.04.2021
STANDARD 
По лице во двокреветна20,930,842,930,828,620,9
Двокреветна соба41,861,685,861,657,241,8
Еднокреветна соба31,3546,264,3546,242,931,35
Двокреветна соба 1+1 дете31,3546,264,3546,242,931,35
Еднокреветна соба 1+1 дете31,3546,264,3546,242,931,35
DELUXE 
По лице во двокреветна26,437,452,837,435,226,4
Двокреветна соба52,874,8105,674,870,452,8
Еднокреветна соба39,656,179,256,152,839,6
Двокреветна соба 1+1 дете39,656,179,256,152,839,6
Еднокреветна соба 1+1 дете39,656,179,256,152,839,6
1 BEDROOM Апартман 
Апартман48,468,29968,263,848,4
Апартман+EXTRA BED60,585,25123,7585,2579,7560,5
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]72,6102,3148,5102,395,772,6
Апартман 1+1 дете48,468,29968,263,848,4
Апартман 1+2 дете48,468,29968,263,848,4
Апартман 1+2 дете48,468,29968,263,848,4
Апартман 2+1 дете48,468,29968,263,848,4
Апартман 2+1 дете48,468,29968,263,848,4
Апартман 2+2 дете48,468,29968,263,848,4
Апартман 2+2 дете60,585,25123,7585,2579,7560,5
3+2 дете60,585,25123,7585,2579,7560,5
3+1 дете72,6102,3148,5102,395,772,6
1 BEDROOM Апартман DELUX 
Апартман61,683,612183,679,261,6
Апартман+EXTRA BED77104,5151,25104,59977
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]92,4125,4181,5125,4118,892,4
Апартман 1+1 дете61,683,612183,679,261,6
Апартман 1+2 дете61,683,612183,679,261,6
Апартман 1+2 дете61,683,612183,679,261,6
Апартман 2+1 дете61,683,612183,679,261,6
Апартман 2+1 дете61,683,612183,679,261,6
Апартман 2+2 дете61,683,612183,679,261,6
Апартман 2+2 дете77104,5151,25104,59977
3+2 дете77104,5151,25104,59977
3+1 дете92,4125,4181,5125,4118,892,4
2 BEDROOM Апартман 
 
Апартман83,6123,2171,6123,2114,483,6
Апартман+EXTRA BED94,05138,6193,05138,6128,794,05
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]104,5154214,5154143104,5
Апартман 2+2 дете83,6123,2171,6123,2114,483,6
Апартман 2+3 дете83,6123,2171,6123,2114,483,6
Апартман 2+3 дете83,6123,2171,6123,2114,483,6
Апартман 3+1 дете104,5154214,5154143104,5
Апартман 3+2 дете104,5154214,5154143104,5
Апартман 3+2 дете104,5154214,5154143104,5
Апартман 3+3 дете94,05138,6193,05138,6128,794,05
Апартман 4+1 дете83,6123,2171,6123,2114,483,6
Апартман 4+1 дете83,6123,2171,6123,2114,483,6
Апартман 4+2 дете83,6123,2171,6123,2114,483,6
Апартман 4+2 дете94,05138,6193,05138,6128,794,05
2 BEDROOM Апартман DELUX 
 
Апартман105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман+EXTRA BED118,8168,3237,6168,3158,4118,8
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]132187264187176132
Апартман 2+2 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 2+3 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 2+3 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 3+1 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 3+2 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 3+2 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 3+3 дете118,8168,3237,6168,3158,4118,8
Апартман 4+1 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 4+1 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 4+2 дете105,6149,6211,2149,6140,8105,6
Апартман 4+2 дете118,8168,3237,6168,3158,4118,8
RELEASE DAYS3142114103

ДЕЦА 6-14

  • цената вклучува користење на надворешен базен,сауна, фитнес, џакузи, децко катче, интернет и шател бус до лифт станицата
  • DELUXE собите се во главна зграда- AZALIA; стандардните соби – се во ORCHIDEA, CAMELIA

рана резервација:
10% до 15.12 за престој до 28.12 за престој после 02.01