fbpx

MPM Sport 4*

MPM SPORT

Локација:  Во близина на Гондолата 


Хотелски содржини: ски остава, услуга за изнајмување на скии, сеф на рецепција, безжичен интернет во цел хотел, базен, сауна, римска бања, парна бања, џакузи, масажа, фитнес, надворешен (бесплатен) паркинг за гостите од хотелот, ресторан, лоби бар.


Опременост на собите: Executive double room: 30m2, еден голем кревет или 2 единечни кревети плус една софа за еден возрасен или дете, мини бар, ТВ, телефон, тоалет, фен; Deluxe double room: 40м2, еден голем или 2 единечни кревети плус софа за еден возрасен или дете, ТВ, мини бар, телефон, тоалет, фен; Apartment: 55м2, една спална со голем кревет, дневна со трепезариска маса и софа за 2 возрасни или 2 деца, ТВ, мини бар, телефон, бања, фен.

Капацитет – 78 соби и апартмани.

MPM SPORT / 4* / BANSKO
HALF BOARD / EUR01.12.2020
18.12.2020
19.12.2020
25.12.2020
26.12.2020
03.01.2021
04.01.2021
09.01.2021
10.01.2021
05.03.2021
06.03.2021
11.04.2021
EXECUTIVE 
 
По лице во двокреветна46,257,285,871,557,246,2
Двокреветна соба92,4114,4171,6143114,492,4
Двокреветна соба+EXTRA BED129,36160,16240,24200,2160,16129,36
Еднокреветна соба84,795,7171,614395,784,7
Двокреветна соба 1+1 дете83,16102,96154,44128,7102,9683,16
Еднокреветна соба 1+1 дете84,795,7171,614395,784,7
Двокреветна соба 1+2 дете83,16102,96154,44128,7102,9683,16
Двокреветна соба 1+2 дете101,86121,66173,14147,4121,66101,86
Двокреветна соба 2+1 дете92,4114,4171,6143114,492,4
Двокреветна соба 2+1 дете111,1133,1190,3161,7133,1111,1
DELUXE 
 
По лице во двокреветна50,662,7100,183,662,750,6
Двокреветна соба101,2125,4200,2167,2125,4101,2
Двокреветна соба+EXTRA BED141,68175,56280,28234,08175,56141,68
Еднокреветна соба89,1101,2200,2167,2101,289,1
Двокреветна соба 1+1 дете91,08112,86180,18150,48112,8691,08
Еднокреветна соба 1+1 дете89,1101,2200,2167,2101,289,1
Двокреветна соба 1+2 дете91,08112,86180,18150,48112,8691,08
Двокреветна соба 1+2 дете109,78131,56198,88169,18131,56109,78
DBL 1+3 CHD (2-12,99) (2-12,99) (2-12,99)128,48150,26217,58187,88150,26128,48
Двокреветна соба 2+1 дете101,2125,4200,2167,2125,4101,2
Двокреветна соба 2+1 дете119,9144,1218,9185,9144,1119,9
Двокреветна соба 2+2 дете119,9144,1218,9185,9144,1119,9
Двокреветна соба 2+2 дете138,6162,8237,6204,6162,8138,6
Двокреветна соба 3+1 дете141,68175,56280,28234,08175,56141,68
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман [2 возрасни]148,5176264225,5176148,5 
Апартман [3 возрасни]148,5176264225,5176148,5
Апартман [4 возрасни]148,5176264225,5176148,5
Апартман 2+1 дете148,5176264225,5176148,5
Апартман 2+1 дете148,5176264225,5176148,5
Апартман 2+2 дете148,5176264225,5176148,5
Апартман 2+2 дете148,5176264225,5176148,5
Апартман 3+1 дете148,5176264225,5176148,5
Апартман 3+1 дете148,5176264225,5176148,5
DELUXE VIP 
 
Апартман [2 возрасни]220247,5335,5297247,5220
Апартман [3 возрасни]220247,5335,5297247,5220
Апартман [4 возрасни]220247,5335,5297247,5220
Апартман 2+1 дете220247,5335,5297247,5220
Апартман 2+1 дете220247,5335,5297247,5220
Апартман 2+2 дете220247,5335,5297247,5220
Апартман 2+2 дете220247,5335,5297247,5220
Апартман 3+1 дете220247,5335,5297247,5220
Апартман 3+1 дете220247,5335,5297247,5220
RELEASE DAYS37211473