fbpx

MPM Merryan 3

MPM MERRYAN

Локација – во центарот на ски- ресортот.

Капацитет – 21 соби.

Хотелски содржини – ресторанр, спа – центар, лоби бар.

Опис на соби – сите соби се со модерен интериер, сопствен тоалет,мини – бар, телефон, сателитска ТВ.

MPM MERRYAN / 3* / PAMPOROVO
HALF BOARD / EUR01.12.2020
18.12.2020
19.12.2020
25.12.2020
26.12.2020
03.01.2021
04.01.2021
09.01.2021
10.01.2021
12.02.2021
13.02.2021
20.02.2021
21.02.2021
11.04.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна36,339,666,039,636,339,636,3
Двокреветна соба72,679,2132,079,272,679,272,6
Двокреветна соба+EXTRA BED101,6110,9184,8110,9101,6110,9101,6
Еднокреветна соба58,367,1110,067,158,367,158,3
Двокреветна соба 1+1 дете65,371,3118,871,365,371,365,3
Еднокреветна соба 1+1 дете58,367,1110,067,158,367,158,3
Двокреветна соба 1+2 дете65,371,3118,871,365,371,365,3
Двокреветна соба 1+2 дете78,584,5132,084,578,584,578,5
Двокреветна соба 2+1 дете72,679,2132,079,272,679,272,6
Двокреветна соба 2+1 дете85,892,4145,292,485,892,485,8
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман92,4991549992,49992,4
Апартман+EXTRA BED129,36138,6215,6138,6129,36138,6129,36
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]166,32178,2277,2178,2166,32178,2166,32
Апартман+EXTRA BED [3. ADL]203,28217,8338,8217,8203,28217,8203,28
Апартман 2+1 дете105,6112,2167,2112,2105,6112,2105,6
Апартман 2+2 дете105,6112,2167,2112,2105,6112,2105,6
Апартман 2+2 дете118,8125,4180,4125,4118,8125,4118,8
Апартман 2+3 дете118,8125,4180,4125,4118,8125,4118,8
Апартман 2+3 дете132138,6193,6138,6132138,6132
3+1 дете142,56151,8228,8151,8142,56151,8142,56
3+2 дете142,56151,8228,8151,8142,56151,8142,56
3+2 дете155,76165242165155,76165155,76
4+1 дете129,36138,6215,6138,6129,36138,6129,36
4+1 дете142,56151,8228,8151,8142,56151,8142,56
4 +2 дете155,76165242165155,76165155,76
5+1 дете142,56151,8228,8151,8142,56151,8142,56

ДЕЦА 2-12
*цената вклучува користење на сауна,топла бања,џакузи,ски шкафчиња за чување опрема и интернет
рана резервација: 25% до 31.07
20% до 30.09
15% до 31.10