fbpx

MPM Guinness 4

GUINNESS

Локација – 300 м од гондолата.

Капацитет – 61 соби.

Хотелски содржини – спа – центар со парна бања и сауна, ресторани, бар, лоби, дневен мини – клуб за деца.

Опременост на собите – сите соби се опремени со сателитска ТВ, простор за седење, мини – бар, тоалет и тераса со поглед кон планината.

MPM GUINNESS / 4* / BANSKO
HALF BOARD / EUR01.12.2020
18.12.2020
19.12.2020
25.12.2020
26.12.2020
03.01.2021
04.01.2021
09.01.2021
10.01.2021
15.01.2021
16.01.2021
26.02.2021
27.02.2021
11.04.2021
Студио 
 
Еднокреветна соба75,35107,8143107,875,3580,375,35
Студио84,7107,8143107,884,794,684,7
Студио+EXTRA BED118,58150,92200,2150,92118,58132,44118,58
Еднокреветна соба 1+1 дете75,35107,8143107,875,3580,375,35
Студио 1+1 дете76,2397,02128,797,0276,2385,1476,23
Студио 1+2 дете76,2397,02128,797,0276,2385,1476,23
Студио 1+2 дете89,98110,77142,45110,7789,9898,8989,98
Студио 2+1 дете84,7107,8143107,884,794,684,7
Студио 2+1 дете98,45121,55156,75121,5598,45108,3598,45
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман91,3116,6154116,691,3101,291,3
Апартман+EXTRA BED127,82163,24215,6163,24127,82141,68127,82
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]164,34209,88277,2209,88164,34182,16164,34
Апартман 1+1 дете82,17104,94138,6104,9482,1791,0882,17
Апартман 1+2 дете82,17104,94138,6104,9482,1791,0882,17
Апартман 1+2 дете95,92118,69152,35118,6995,92104,8395,92
AАпартман 1+3 дете109,67132,44166,1132,44109,67118,58109,67
Апартман 2+1 дете91,3116,6154116,691,3101,291,3
Апартман 2+1 дете105,05130,35167,75130,35105,05114,95105,05
Апартман 2+2 дете105,05130,35167,75130,35105,05114,95105,05
Апартман 2+2 дете118,8144,1181,5144,1118,8128,7118,8
3+1 дете127,82163,24215,6163,24127,82141,68127,82
3+1 дете141,57176,99229,35176,99141,57155,43141,57
2 BEDROOM Апартман 
 
Апартман [2 возрасни]154202,4275202,4154180,4154
Апартман [3 возрасни]154202,4275202,4154180,4154
Апартман [4 возрасни]154202,4275202,4154180,4154
Апартман 2+1 дете154202,4275202,4154180,4154
Апартман 2+1 дете154202,4275202,4154180,4154
Апартман 2+2 дете154202,4275202,4154180,4154
Апартман 2+2 дете154202,4275202,4154180,4154
Апартман 3+1 дете154202,4275202,4154180,4154
APP 3+1 дете154202,4275202,4154180,4154
RELEASE DAYS3142114373

ДЕЦА 2-12

  • цената вклучува користење на базен,бисерен базен,шок базен,џакузи,топла бања,сауна,интернет,паркинг и шател бас до станица