PALOMA MARINA SUITES | КУШАДАСИ – АЈДИН

Paloma Marina Suites е хотел само за возрасни на непосредна близина на приморскиот туристички град Кушадаси на западниот брег на Егејското Море во Турција. Терасите за сончање покрај базенот се преполни со дрвја, а има многу места за седење со пијалок од барот покрај базенот. Внатре во хотелот има лоби бар и два ресторани. Хотелот има и слаткарница во која се служи кафе и колачи. Јавните простори во Paloma Marina Suites се дизајнирани да го искористат максимумот од турската клима и погледите низ заливот. Можете да изберете место под тенда покрај базенот или место што гледа кон пристаништето на Кушадаси. Само кратка прошетка ве дели од хотелот до најблиската плажа, а Кушадаси има избор на други песочни плажи. Кушадаси Марина, една од најголемите пристаништа во Турција, е спроти хотелот и има голем број ресторани покрај морето. Центарот на одморалиштето е на непосредна близина на хотелот и има многу места за јадење и пиење.