Хотел Асена 3* Кушадаси

Овој хотел се наоѓа точно во центарот на Кушадаси, на плажата Лејдис и е одделен од прекрасната јавна плажа само со пат. Тоа е околу 2 километри до центарот на одморалиштето каде што може да се најдат продавници и опции за јадење. Овој пријатен хотел на плажа е изграден во 1989 година и реновиран во 2006 година. Тој нуди вкупно 104 соби за гости на 5 ката. Модерните, вкусно уредени соби се со сопствена бања. Сите тие се климатизирани и имаат голема забава во собата преку сателитска ТВ со музички канали. Гостите можат да најдат различни спортови на вода на плажата.