ИнТравел: Паралија и Евија

ПАРАЛИЈА – Хотел Мелбурн

Паралиа е град кој живее цела година, а преку лето и 24 часа во денот....

Грција – ЕВИА – Лето 2024

Eвиа, вториот по големина остров во Грција или трет на источниот Медитеран, се наоѓа на...