ИнТравел: Апартманско сместување (Аспровалта и Неа Врасна)

Неа Врасна – Вила РИТА, Грција Лето 2024

Вила Рита се наоѓа на 20 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата...

Неа Врасна – Вила ” Јanis ”, Грција Лето 2024

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

Неа Врасна – Вила ” Gerakina ”, Грција Лето 2024

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

Аспровалта – Вила Леона – Грција Лето 2024

Вила Леона се наоѓа на 70 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има...