ИнТравел: Црна Гора

ХОТЕЛ “АДРИА“***- Шушањ

Хотелот Адриа се наоѓа на 400 m од брегот во мирниот дел на Шушња, па...

Студиа ЛАРА LUX, ЧАЊ, Црна Гора, Лето 2024

Атрактивното туристичко место Чањ се наоѓа помеѓу Петровец и Сутоморе,го краси пространа песковита плажа долга...

АПАРТМАНИ ЛАРА С, ДОБРА ВОДА, Црна Гора, Лето 2024

www.laraapartmani.cоm                                                                                                                               На 8км од Бар се наоѓа населбата Добра Вода  со плажата ..Велики Пијесак.. која...