Хотели Грција – Специјални понуди за месец Мај

Специјални понуди за месец Мај !

-Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort 5*

Nikiti, Sithonia- Halkidiki

За резервација до 20.05.2023, 30% попуст плус бесплатен полупансион (HB), за престој од 05/05/2023 – 30/06/2023


-Bellagio Hotel Fourka 3*

Fourka,Kassandra- Halkidiki

За резервација до 26.05.2023, 10% попуст за престој од 27/05 – 16/06/2023


-Flegra Palace 4*

Pefkochori, Kassandra – Halkidiki

За резервација до 31.05.2023, 20% попуст плус 50% за полупансион (HB), за престој од 04/05/2023 – 31/05/2023 и од 01/10/2023 – 15/10/2023


– Olympic Bibis 3*

Metamorfosi, Sithonia- Halkidiki

За резервација до 31.05.2023, 20% попуст за престој од27/05/2023 – 15/06/2023