ИнТравел: Паралија и Евија

ПАРАЛИЈА – Хотел Мелбурн

Паралиа е град кој живее цела година, а преку лето и 24 часа во денот....

Грција – ЕВИА – Лето 2023

Евија е најголем остров во Егејското море и втор по големина Грчки остров ( после...