ИнТравел: Неа Каликратиа

Неа Каликратиа – Аркадија, Грција Лето 2023

Нова вила,изградена во 2023! Вила Аркадија се наоѓа на 100м.од плажа,1,5км.оддалеченост од плоштадот во Неа...