Last Minute ПОНУДА
ПОСЛЕДНИ СОБИ !!!


Термин 23.06.2019 – 02.07.2019 (9 ноќи)

Фурка Last Minute специјална понуда

Вила Александер и Вила Динира 10 дена (9 ноќи) наем на студио = 245 евра


Термин 02.07-11.07.2019

ФУРКА -Вила “Dinira”

Наем на 1/4  студио –429 еур

КАЛИТЕА -Вила “Memphis”

Наем на 1/3 студио – 399 еур

Наем на 1/4 Студио -409 еур

ПЕФКОХОРИ -Вила “Paradiso”

Наем на 1/4 апартман– 459 еур

КАЛИТЕА -Вила “Angelos”

Наем на 1/4 апартман –459 еур

Наем на 1/2 апартман -349 еур

Наем на 1/2 соба без кујна -269 еур

Н. ПОТИДЕА – Вила “Brothers”

Наем на 1/3 апартман – 399 еур

Наем на  1/4 апартман – 409 еур

Наем на 1/4 дуплекс  апартман – 439 еурПровери ја и промотивната понуда за Турција